Directorio de noticias

Permalink to Informació sobre els Ajuts del Pla d’ habitatge actual

Informació sobre els Ajuts del Pla d’ habitatge actual

Li podem informar sobre els actual Ajuts del Pla d’habitatge 2009-2012 que concedeix la Generalitat de Catalunya en els següents casos:

Adquisició d’habitatges existents a preu concertat: Habitatges nous o usats amb superfície útil màxima de 90 m/120 m2 en el cas de les famílies nombroses, per a ús propi i amb un preu inferior al de l’habitatge lliure però superior al de l’habitatge de protecció oficial.
Adquisició d’habitatges nous amb protecció oficial de règim general: són habitatges nous amb superfície màxima de 90 m2 (108 m2 per persones discapacitades, 120 m2 per a families nombroses).
Adquisició d’habitatges nous amb protecció oficial, règim especial: són habitatges nous amb superfície útil màxima de 90 m2 (o de 120 m2 en el cas de famílies nombroses), per a ús propi.
Adquisició d’habitatge usat situat a Barcelona ciutat: són habitatges del mercat secundari i que no tenen cap tipus de protecció, i amb una superfície útil de 90 m2 (o de 120 m2 en el cas de famílies nombroses).

Els habitatges de preu concertat i de protecció oficial, tant de règim general com de règim especial, han d’haver estat qualificats com a tals per la Generalitat de Catalunya.


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

CONTACTA CON NOSOTROS: 610.40.76.04 | 93 736 84 20

Gracias! Su email ha sido enviado con éxito. En breve nos pondremos en contacto con usted.

Se produjo un error al enviar su mensaje. Por favor, inténtelo más tarde.

Enviando mensaje...

IBEX35

Divisas: EURO / DOLLAR

Indices Bursatiles


Índices por Forexpros.es

Divisas: Euro/Yen

Euribor: